Det beste stedet i Bergen!

Jeg har vært på en aldri så liten “weekend-trip” midt i uken.. Om jeg forlater hovedstaden er det alt for ofte det blir utenlandsreiser eller hytta. Men å kunne oppleve flere steder i Norge er veldig spennende, og fra nå av skal jeg bli flinkere på å reise rundt i det vakre landet vårt. Så denne turen gikk til vakre Bergen. Jeg kan bare si det med èn gang; Er det ETT sted du skal bo i Bergen, så er det på Hotel Bergen Børs. Det var en opplevelse i seg selv å være gjest på dette flotte hotellet. Hotellet er i de øveste etagene i den gamle børs bygningen som ligger midt i hjerte av byen ved Torgallmenningen. Det kunne faktiskt ikke ha hatt bedre beliggehet. Resturanter, barer, fisketorget, shopping og bryggen – alt sammen var bokstaveligtalt bare et lite steinkast unna.

Og så var det rommet vårt da. Ganske så koselig med store vinduer og bred vinduskarm, sånn at vi kunne sitte der å drikke kaffe til utsikten av bryggen i Bergen. Det var bankdirektøren sitt gamle kontor som var gjort om til et lukseriøst hotelrom hvor de hadde beholdt mye av de gamle detaljene som veggpanel og til og med de gamle lydtette dørene. Badet var også fantastisk fint. Stort og lekkert og føltes ut som et eksklusivt, privat, lite spa.


Noe av det som gjorde Hotel Bergen Børs til en opplevelse jeg sent vil glemme var den fantastiske matopplevelsen vi hadde på Bare Resturant. Ikke nok med at resturanten og baren var et kunstverk i seg selv, med speil vegger, lysekroner og en takhyde som minner om en ballsal, men maten var også av øverste klasse!!! De lukter nok på en stjerne, SÅ bra var det! Vi fikk servert 10 retter med vinpakke. For å si det sånn så ble vi både religiøse og sentimentale av smakene. Det var norsk på sitt beste, med masse kjærlighet i hver eneste lille ingrediens. Jeg kan ikke gå i detalj på alt vi spiste, det må de høyt kvalifiserte ansatte ved Bare Resturant gjøre. For hit må alle som er i Bergen eller som skal til Bergen ta turen. Dette er uten tvil Bergens beste resturant og fineste bar! Vi satt det i time ut og time inn og var de siste som forlot stedet.

Dagen derpå ventet en nydelig frokost, med hjemmelagde pateer, pølser, oster, syltetøy og juicer. Alt var laget for hånd og sånt som det gjør det til en fin start på dagen. Kunne ikke koste meg mer på morgenkvisten der.. Etter en liten powernap og en svett økt innom hotellets superfreshe treningsrom, så var vi klare for utsjekk. Kunne så klart ha blitt der i en uke til, men det får bli neste gang når jeg har mere tid. Ferien er ikke langt unna og jeg tror sannelig jeg setter av noen deilige dager i Bergen for å besøke Hotel Bergen Børs igjen.

Jeg har fått lov å gi ut en rabatt til dere lesere som har lyst til å bo på Bergen Børs Hotell! Ved å bruke rabattkode HEDDA gir det -20% på oppholdet. Dette gjelder fra 23.juni – 1.september. Følg linken HER!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *