Datenight..

Hadde date med verdens deiligste gutt i går jeg! Matheo fylte 9 år, og vi hadde full feiring hele dagen med over 20 stk på familieselskap her hjemme. Men det hyggeligste var egentlig etter alle hadde dratt.. Da gikk bare han og jeg ned på Villa Paradisio på frogner for å spise ekte italiensk pizza og gelato. DET var hyggelig det! Synes tiden jeg har med barna annen hver uke er så dyrebar, men det er faktisk veldig viktig å være litt alene med de hver for seg også. Får en helt annen nærhet og kontakt da. Forresten så er det helt sykt å tenke på at det er 9 år siden jeg ble mamma. Altså, det føles ut som om det var i går og at jeg forstatt er i starten av 20 årene… (mhm..!)

Btw, jeg skal til Bergen på onsdag. Om noen har noen tips til ting og tang jeg burde, se, gjøre, shoppe, spise, drikke  eller få med meg der så er det bare å si ifra. :)  Jeg kjenner ikke så godt til Bergen, men tror det byr på mye mer enn jeg vet..

XoXo Hedda.

Skjørt – Ganni. Briller – Celine. Clutch – Gucci. Tskjorte – Husker ikke.. ;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *