Dagen derpå

Helgen har gått så vanvittig fort denne gangen. Klessalget ble en suksess og det gjorde også “after-sale” hjemme hos meg. Vi ble sittende å skravle og drikke vin i mange timer etterpå.. Hyggelig asså! Var jo tross alt lørdag si.. ;) Å våkne opp litt sånn dagen derpå med øs-pøs-regn utenfor passet meg midt i blinken. Jeg hadde nemlig ingen store planer utenom å ta min egen facial og holde på litt med egenpleie på badet. Altså jeg ELSKER å stelle meg! Jeg kan sikkert bruke en halv dag på badet om jeg bare får tid. (noe jeg nesten aldri får) Men i dag har vi bare soset rundt hjemme og jeg fikk tid til litt hudpleie, Har for noen mnd siden startet med Doctor Babor og jeg er altså så frelst av produktene. Ila uken skal jeg ta meg tid til å lage en liten step-by-step guide til dere om hvordan jeg pleier huden min. Stay tuned.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *