Greenlight pizza!

-Hei Hedda, har du lyst til å komme å smake på noen supergode pizzaer som også er sunne? -Eh, ja selvfølgelig vil jeg det!!! ;) Ca sånn var det da Peppes inviterte meg til å smake på deres nye Greenlight meny. De har nå fått 3 nye pizzaer med deilig topping med max 680kcal. Det er jo juni allerede og jeg er inni en sunnhetsbølge som jeg er hvert år på denne tiden.. Disse pizzaene passer derfor perfekt for en pizza-elsker som meg nå rett før ferien. ;) Grunnen til at disse pizzaene har mindre kcal enn de andre er fordi de inneholder masse grønnsaker og 15% av melet er erstattet med blomkål. Bunnen er en tynn og smakfull surdeigsbunn. Siden den håndlages på avdelingen får den et rustikkt utseende. Toppingen er gode smakfulle råvarer og jeg tok den med trøffel og 4 oster. Kjærsten tok en annen variant med biff, løk, tomat, mozarella osv.. Begge smakte godt og vi følte vi hadde vært så sunne at vi til og med unnet oss noe fra den nye dessertmenyen. Også dette var et sunnere alernativ enn vanlig, med ingredienser som gresk yoghurt, granola, limesukker og blåbær. Den andre var superdigge kuler med kokos og kakao.

Om du ønsker å prøve denne nye Greenlight-menyen til Peppes i juni, så får du disse pizzaene til kun 98,- Dette gjelder ved henting/levering og spising i restaurant.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *