Hvem er du?

Sånn er det hos oss da.. ;) Alle har sin rolle. Også på badet. Disse nye travelcapsene fra Jordan personaliserer tannbøsten din på en humoristisk måte samtidig som det er hygienisk. Jeg har alltid syntes det er litt ekkelt når alle tannbørstene står inntill hverandre i et tannglass. Eller at den ligger å gnisser på ting når jeg reiser og den er med i toalettmappen. Problem soled med disse søte og gøyale covrene. ;)

Det finnes mange typer med mange forskjellige navn. Er faktisk litt funny å se hvem man velger selv vs hvem man velger for hverandre.. ;) Jeg ble “geniet” og er særs fornøyd med tittelen. Tror kjærsten min er enda mer fornøyd med sin tittel; “sjefen”. Men de som synes dette er aller morsomst er jo såklart barna. Så mye glede i noe så lite..

Disse travelcapsene fra Jordan får du ved å kjøpe et munnprodukt fra Jordan eller Solidox i dagligvarebutikker over hele landet.

God tannpuss! ;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *