My makeup routine.

Jeg føler jeg har ventet litt vel lenge med dette innlegget. Mange av dere har spurt om dette med mine sminkerutiner i mange, mange mnd. Så til alle dere som titt og ofte spør så skal jeg nå dele hva slags sminke og hvordan jeg bruker den i det daglige.

I utgangspunktet bruker jeg ikke sånn voldsolmt mye sminke, men jeg har fokus på at de produktene jeg bruker skal være bra. Jeg er aller mest opptatt av huden og bruker nok også derfor litt ekstra penger på hudprodukter som serum, kremer, foundation, consealer, solpudder og highlighter.

Etter å ha renset huden og evt brukt en maske så tar starter jeg alltid med serum og krem fra Doctor Babor (repair Cellular). Deretter fortsetter jeg med deluxe foundation fra Babor. Tar det på litt før annsiktskremen har trukket inn, synes på den måten at resultatet blir litt mer naturlig. Bruker den i hele fjeset, men prøver å unngå pannen(synes det er finest uten for mye dekkende sminke på huden), der blander jeg den inn med dagkremen min for å få enda mer naturlig look.

Etter dette så bruker jeg consealer. Også den fra Babor. Jeg har erfart at produkter fra samme merke/serie fungerer best sammen, så derfor går jeg kun for Babor på huden. Consealeren legger jeg under og på siden av øynene, nesevingene, litt under øyenbrynene og litt på haken.

Neste steg er Skin Glow Illuminator fra Babor, som jeg blander inn med litt foundation eller fuktighetskrem og klapper på huden på kinnbena, begge yttersidene av pannen og på kjeven. Den gir en helt fantastisk fin glødende effekt. Etter den er det øyenbryn som står for tur. Hvis jeg nettopp har farget og fikset de hos flinke Caroline på BrowRehab, så bruker je bare litt gjennomsiktig bryns gele på de. Men etter et par uker må jeg gjerne fylle de litt inn selv. Da bruker jeg alltid brow wiz fra Anastastia. Seriøst verdens beste brynspenn. (kan kjøpes hos BrowRehab)

Etter bryn så gjennstår det bare litt farge. Da er det solpudderet Les Beige fra Chanel jeg sverger til. Det er ikke oransje, ikke med glitter og ikke for mørkt. Det er helt perfekt. Jeg bruker fargen nr.50. (men her må huske å tilpasse fargen etter sin egen hudtype og årstid) Jeg bruker den i hele fjeset, men med fokus på der hvor solstrålene treffer fjeset først. (bruker den også over øyenlokkene)

For litt friskhet bruker jeg en veldig fin rouge jeg kjøpte på Sephora i Paris for flere år siden. Vet at de selger den enda for jeg så den på Sephora i Cannes forrige mnd. Fargen heter candyglow. (denne bruker jeg også noen ganger oppå øyelokkene sammen med solpudderet. Blir veldig fresht sammen)

Til slutt bruker jeg verdens fineste leppestift som gir masse fukt fra Babor. Den har den perfekte korall-rosa fargen som jeg liker. Hender jeg mikser den med litt concealer for en mer nude look. Fargen er nr 9 og heter glossy rose.

Det siste jeg ALLTID gjør før jeg går ut døren er å ta på solkrem over sminken. Da tar jeg å smører den godt ut i hendene før jeg klapper den på over hele ansiktet. Gjerne litt ektra på kinnbena og i pannen. Når jeg tar krem over sminken så gløder fjestet mye mer og man ser ikke så sminket og død ut i huden. I tillegg er faktor det viktigste du kan påføre daglig for å bevare huden fin og ung så lenge som mulig. Jeg bruker Doctor Babor sin siden jeg elsker de produktene og jeg vet den “passer” med de andre kremene og serumene mine samtidig som den er aktiv.

Håper dette var til inspirasjon og hjelp. Bare å stille spm om det er noe dere lurer på. (maskara bruker jeg ikke siden jeg har vippeextention)

Ha en nydelig helg! :)

XoXo Hedda

Toalettmappen er fra MB på HøyerByporten <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *