Summer vibes!

I går var det en helt sinnsykt deilig sommerstemning og 23 grader. Vi dro på lille Herbern, solte oss, spiste sjømat og drakk litt rose mens barna lekte og koste seg i varmen. Det er dager som det som gir nok energi til resten av året spør du meg. :)  Men å da våkne opp til 8 grader og regn i dag tidlig var en stor omveltning på kort tid. Hva skjedde med sommeren liksom? Jaja, nok værprat fra meg.. Denne uken som kommer skal jeg prøve å være litt flinkere på å oppdatere bloggen. Men jeg håper dere trofaste lesere forstår at livet i “mammaperm” med to skolebarn og en liten (fortsatt ammende) baby krever sitt.. Dette er en fase av livet man aldri får igjen og hvor både kameraet og kreativiteten til jobben ikke er det som er øverst på prioriteringslisten min. Men det kommer. Jeg lover! :) I morgen starter forresten treningsregimet mitt, og det har jeg tenkt til å dele med dere. Både her og på snap vil jeg gi tips og vise frem progresjon. Har en ny PT på Elixia som jeg har trent med før og han er beinhard. Grugleder meg!!!

God søndag! XoXo Hedda.

Legger ved linker til de fine smykkene mine fra A-hjort under:

Anchor Chain -Byaagaard Petit Cherry Pendan- Stine A Petit Palm Pendant – Stine A Pin Solange Earrings – Zabel Mini Silver pearl ring – Pernille Corydon

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *