Love the shoes!

Deilig å freshe seg litt opp og endelig kunne gå med bare ben og høye heler. Jeg har en forkjærlighet for pumps i  nude nyanser. De passer til alt og og gir en følelse av at de forlenger bena. Nå har jeg skaffet meg et par nye favoritter for sesongen fra norske Sapatos. Jeg liker å gå med norsk design og synes det er superstas når norske aktører gjør det bra, sånn som Sapatos. I tillegg er de en familiebedrift som har høyt fokus på kvalitet og alle skoene deres håndlages i Portugal. Jeg har hatt mange fine sko fra Sapatos opp igjennom årene, men i år synes jeg de har en ekstra fin kolleksjon. Både til hverdags og fest funker disse nye pumpsene, sånt kan man like. (Nederst i innlegget ligger det linker til skoene med rabattkode)

Apropos sko som funker til det meste, så elsker jeg også de nye sneakersene mine. De er i semsket skinn og sinnsykt gode. Jeg har de i lysblå fordi jeg digger den fargen, men de finnes også i sort. Dette er sneakers i god kvalitet som passer til det aller meste og er et hot tips til vårsko! Skoene finner du her.

Kjøpte nye sko til kjærsten min også jeg.. De er freshe til både jeans, chinos og dress. Nå mot 17.mai og sommeren er de helt perfekte. Med herresko som med damesko er det like viktig (om ikke viktigere) med god kvalitet siden gutta kanskje ikke fornyer skogarderoben sin like ofte som oss jenter.. Disse her merker man at er solide og håndlagde i tillegg til at de er kjempe fine!

Med rabattkode FASHIONCHERRY får du -20% 

Du finner pumpsene her,  Du finner sneakersene her Du finner herreskoene her

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *