Sånn maskerer jeg meg..

Denne tiden på året asså… Den er så deilig!!! Verden våkner igjen. :) Jeg får lyst til å gjenspeile den gode følelsen inni kroppen med det ytre. Med liten baby og masse jobb finnes det skjeldent tid til lange sessions med hudpleie og det er en evighet siden jeg har vært på facial. Men nå skal jeg vise dere noen produkter som endelig har kommet til Norge. Jeg har prøvd de i USA før, men desverre ikke fått tak i de i her til lands. Men nå er de her: verdens diggeste fuktighetsmasker fra Patchology! Det er masker for øyne, lepper, ansikt og til og med for føttene! :) De er virkelig helt fantastiske og man får en villt fin glød! Det beste av alt er at det er “5 minutters masker”. Så innen jeg har rukket å helle i meg morgenkaffen så har jeg gjort unna fuktighets boosten min for flere dager. Øyemasken er kanskje den jeg liker best og ser best resultater av på kortest tid! Men leppemasken er også utrolig god og gir leppene mine nytt liv!

Det er også en øyemaske som er laget for nattbruk! Dette er nr.1 favorittprodukt for meg som småbarnsmamma. Når jeg våkner opp etter nattamming med litt for få timer på øyet, og normaltsett ser ut som jeg har blittt overkjørt av en trailer så redder denne nattmasken meg veldig! ;) Pga at øyemasken har ligget på hele natten så ser jeg liksom ikke helt overkjørt ut alikevel.. Og dere, jeg velger hva jeg skriver om og dette står jeg 100% inne for! Just LOVE it! Masker is my new thing! <3

Siden dette kun er masker, så bruker jeg dette i tillegg til mine vanlige produkter med serum, kremer og nattkrem. Jeg skal snart komme med mine beste tips på kremer o.l Men tenkte at for alle dere som er ute etter en quickfix, så er disse maskene fra Patchology helt geniale! De kommer i lekre forpakninger også, så dette kan være en super venninnegave. Vet ikke om noen som ikke hadde satt pris på det! :) Om dere ønsker å prøve maskene selv så kan dere følge denne linken. Husk å bruk kods: glow20, så får dere -20% rabatt på produktene! :) 

Fotmasken er helt utrolig! Dette bildet er faktisk av kjæresten min som synes han trengte det sårt.. ;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *