Oldfashion favorite skincare!

P2190600

P2190612

Mange skjønnhetstrender kommer og går. Det er alltid nye spennende produkter på markedet, og det er alltid noe vi får lyst til å prøve! Men, noen få skjønnhetsritualer varer livet ut, og da er det ikke uten grunn. Disse små skjønne kapslene fra Elizabeth Arden har jeg brukt i større eller mindre grad de siste 15 årene. De har faktisk vært på markedet i over 26 år og har nå kommet med nye og enda bedre ingredienser. Det heter Advanced Ceramide Capsules. Du har sikkert sett de før siden de er superpopulære verden over. Kapslene inneholder et oljeaktig serum som nesten virker litt som magi på huden. Huden blir med en gang glattere, mykere og fine linjer blir mye mindre synlig. Du kan bruke den dag eller natt, men jeg pleier å bruke den på dagen om vinteren. Den fungerer nemlig som en barriere mot kaldt og tørt vintervær. Jeg smører den på ren hud før annen hudpleie hver morgen. Om sommeren er det superfint å la den virke om natten, siden huden får mye sol og tørke på dagtid.

Nå som jeg er på fjellet og det er kaldt, merker jeg hvor god effekt den har. Og neste uke når jeg skal ut å fly, så kommer jeg til å smøre den på på flyet for å unngå tørr og gusten “flyhud”.

Det skader heller ikke at de lyser opp baderomshyllen med sitt lekre, klassiske design. What not to love?

Du får kjøpt Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules i hele landet eller hos din nærmeste Elizabeth Arden forhandler.

P2190610

P2190608

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *