Effektiv hjemmetrening

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_0274IMG_0292IMG_0300

Etter å ha følt meg i topp form, ble jeg plutselig superforkjølet i helgen og orket ikke nærme meg et treningsstudio. Men jeg har nettopp skaffet meg et lite hjemmetrenings-sett fra Tights.no som funker som bare det, så trenig ble det! Matten er stor, noe som gjør at jeg kan ta alle øvelsene jeg liker uten å havne på gulvet. Favorittene mine er denne rulle saken fra Levity. Den funker som en kule! Føler at musklene popper ut når jeg bruker den, og jeg blir så støl i magen at det gjør vondt å le flere dager etter.. ;) Og båndene da. De er helt ville når det kommer til å aktivisere rumpa! Disse tre tingene er alt jeg trenger for å få en god, morsom og effektiv treningsøkt hjemme, på hytta, på ferie eller bare når jeg har litt lite tid!

Tights – Adidas HER // Topp – Adidas HER // Core Wheel – Levity HER // Matte – Levity HER // Bånd – Levity HER

trening

IMG_0246

God økt! XoXo Hedda

1 Comment

  1. Hei! Kan jeg spørre hvilke farge du har på veggen? Så fin gråfarge

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *